Skip to content

[For the English text, please click here – Pour le texte en français, cliquez ici.]

Elisabeth Meinhertzhagen

Professionele Life-balance Coach / ICF Belgium Board Member

« Ontdek de kracht van je persoonlijk evenwicht! Een dieper verstand en aanvaarding van je waarden, schema’s en overtuigingen leiden de weg naar balans en transformatie. »

Elisabeth heeft 12 jaar in Rome gewerkt in marketing, communicatie en event management op nationaal en internationaal vlak.

Deze professionele ervaringen en haar belang voor duurzaam professioneel et persoonlijk welzijn, hebben haar mindfulness en coaching doen ontdekken, waar ze antwoorden heeft gevonden voor haar professionele transitie.

Ze is vandaag een Associate Certified ICF Coach en gecertifieerde coach in stress & burn-out preventie en werkhervatting na burn-out.

Elisabeth begeleidt je graag naar een beter welzijn door de topics die voor jou belangrijk zijn aan te spreken, zoals bijvoorbeeld professioneel et persoonlijk evenwicht, opbouwen van zelfvertrouwen, stress en burn-out management en assertiviteit ontwikkelen.

Je mag van Elisabeth een serene en verwelkomende coachingstijl verwachten waar uw tempo centraal staat. Ze combineert ook mindfulness en coaching door het gebruik van somatisch coaching. Dit is een coaching techniek die het lichaam aanspreekt als bron van inzicht, transformatie en welzijn.

Elisabeth werkt in Elsene (Brussel), Rixensart (Waals-Brabant) en via skype. Ze coacht internationaal in het Frans, Nederlands, Engels en Italiaans.

EMAIL : elisabethmeinertzhagen@gmail.com

Téléphone : +32 (0) 489.41.59.90