Skip to content

[For the English text, please click here – Pour le texte en français, cliquez ici.]

Gaëtane Lenain

Leadership & Career Coach / Expat / M.Sc. in Astrofysica

« Uit uw comfortzone komen is gemakkelijker dan u denkt. Het blijkt vaak een verbazingwekkende en zeer bevredigende ervaring te zijn!»

Gaëtane Lenain is zorgzaam, betrouwbaar en ziet het beste in iedereen. Gaëtane is expert in permanente vorming en is een gecertificeerde ICF-coach (International Coach Federation). Gepassioneerd door de promotie van het beroep, is ze ook lid van de raad van bestuur van de Belgische afdeling van de ICF.

Gaëtane, voormalige expat, helpt haar klanten om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving, een nieuwe baan, een nieuw bedrijf of een nieuw land. Doordat ze vier keer met een groeiend gezin van het ene continent naar het andere verhuisde, weet ze wat flexibiliteit betekent. Gaëtane heeft tijdens haar beroepsleven een uitgebreid netwerk van kennis en middelen uitgebouwd in heel Europa en de Verenigde Staten. Zo heeft zij o.a. waardevolle culturele en praktische informatie verzameld voor managers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Dankzij haar wetenschappelijke opleiding helpt Gaëtane haar klanten een actieplan uit te werken dat aansluit bij hun sterke punten en waarden.

Gaëtane is gevestigd in Leuven waar ze haar klanten ontvangt. Ze coacht internationaal in het Frans, Engels en Nederlands.

EMAIL : gaetane@glcoaching.be

Téléphone : +32 (0) 494.42.70.10